29.07.2015

Ukesmenyer - Handelshøyskolen BI Oslo

Åpningstider: Man-Tor 08:00-19:00 / Fre 08:00-18:00

Uke 4

 

HOTBOX

Mandag
Pytt i panne
Omelette med spinat og purreløk

Tirsdag
BBQ pig wings servert med coleslaw og ovnsbakte grønnsaker
Tirsdag surprise!

Onsdag
Kyllingbryst servert med bearnaise saus og søtpotet (Spesial)
Bakt laks med Sandefjordsmør smør og syltet agurk

Torsdag
Paella med chorizo, scampi og svinenakke
Dagens fangst med grønn karri marinade og grønnsaker

Fredag
Ytrefilet servert med mandelpotet pure og grønnpepper saus (Spesial)
Moussaka

Liten 48 kr /Stor 60 kr / Spesial 72 kr

 

HOTPOT

Mandag
Fiskegryte med dill og grønnsaker
Fransk svinegryte

Tirsdag
Vegetargryte med gul karri
Biff gryte med grønnsaker

Onsdag
Biff ragu med pasta

Torsdag
Vegetargryte med quorn
Lam tagine

Fredag
Vegetargryte med aubergine og kikkerter

16,90 kr pr HG/Ris 10 kr

 

SUPPE

Mandag
Brokkolisuppe

Tirsdag
Spinatsuppe

Onsdag
Soppsuppe

Torsdag
Spicy gulrotsuppe med koriander og appelsin

Fredag
Blomkålsuppe