30.07.2015

The Living Kitchen - Personalrestaurant Plan 7

The Living Kitchen består av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. The Living Kitchen er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!

Åpningstider:
Man-Fre 10:30-14:00
Kun for ansatte ved Handelshøyskolen BI

Kontaktperson:
Mette Pettersen
E-post: sitemanager.bi@4service.no
Mob: 901 13 628

Booking og møtemat:
Rocsana Crisan
Epost: bi.gastrocatering@4service.no
Mob: 939 32 185

Fine Dining Restauranten:
Ved booking av arrangementer eller selskaper ta kontakt på:
E-post: bi.gastrocatering@4service.no / tlf: 939 32 185

 

 

Uke 43

 

Personalrestaurant 7.etg

Mandag
Bønner gryte med kylling

Tirsdag
Torsk med wok grønnsaker
Lam karahi

Onsdag
Svinenakke med  hjemmelaget surkål
Bratwurst med potetmos

Torsdag
Kyllinglår  med stekt potet
Kremet pasta med laks

Fredag
Pytt i panna

 

Pris 51,- / Ekstra kjøtt/fisk 25,-

 

SUPPE

Mandag
Blomkål suppe med karri

Tirsdag
Marokkansk linsesuppe

Onsdag
Nudel suppe

Torsdag
Søtpotet suppe

Fredag
Bulgur suppe

 

Pris 34,-