30.07.2015

The Living Kitchen - Personalrestaurant Plan 7

The Living Kitchen består av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. The Living Kitchen er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!

Åpningstider:
Man-Fre 10:30-14:00
Kun for ansatte ved Handelshøyskolen BI

Kontaktperson:
Julia Arntzen
E-post: julia.arntzen@4service.no
Mob: 480 73 577

Kjøkkensjef: 
Kim Spangholt
Epost: kjokkensjef.bi@4service.no
Mob: 948 46 414

Fine Dining Restauranten:
Ved booking av arrangementer eller selskaper ta kontakt på:
E-post: bi.gastrocatering@4service.no / tlf: 983 13 286

 

 

Uke 39

 

Personalrestaurant 7.etg

Mandag
Svinenakke med selleri og potet grateng

Tirsdag
Bacalao gryte
Kjøttkaker med brunsaus, tyttebær og brokkolisalat

Onsdag
Pølser med potetsalat
Asiatisk wok med kylling, koriander og ris

Torsdag
Fårikål med kokte poteter
Pulled laks i pita

Fredag
Enchiladas med kylling

 

Pris 51,- / Ekstra kjøtt/fisk 25,-

 

SUPPE

Mandag
Gresskarsuppe

Tirsdag
Fennikelsuppe

Onsdag
Mandelpotetsuppe

Torsdag
Selleri, eple og cashew suppe

Fredag
Kalamarisuppe

 

Pris 34,-