30.07.2015

The Living Kitchen - Personalrestaurant Plan 7

The Living Kitchen består av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. The Living Kitchen er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!

Åpningstider:
Man-Fre 10:30-14:00
Kun for ansatte ved Handelshøyskolen BI

Kontaktperson:
Carl Sand
E-post: carl@gastrocatering.no
Mob: 928 67 453

Kjøkkensjef: 
Igor Denovski
Epost: igor@gastrocatering.no
Mob: 483 47 192

Fine Dining Restauranten:
Ved booking av arrangementer eller selskaper ta kontakt på:
E-post: bi@gastrocatering.no / tlf: 983 13 286

 

 

Uke 42

Personalrestaurant 7.etg

 

Mandag
Svinenakke med gratinert potet og salat

Tirsdag
Kyllinglår i rød karri med ris og grønnsaker
Blomkål biryani

Onsdag
Biff stroganoff
Vegetar lasagne

Torsdag
Kjøttboller i spicy tomatsaus, potet og grønnsaker
Vegetar tagine

Fredag
Panert sei med råkostsalat og ramoulade

Pris 52,- / Ekstra kjøtt/fisk 25,-

 

SUPPE

Mandag
Thaisuppe med kylling

Tirsdag
Gulrot og eplesuppe

Onsdag
Spinatsuppe

Torsdag
Gresskarsuppe

Fredag
Potet og purreløksuppe

Pris 34,-