30.07.2015

The Living Kitchen - Personalrestaurant Plan 7

The Living Kitchen består av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. The Living Kitchen er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!

Åpningstider:
Man-Fre 10:30-14:00
Kun for ansatte ved Handelshøyskolen BI

Kontaktperson:
Julia Arntzen
E-post: julia.arntzen@4service.no
Mob: 480 73 577

Kjøkkensjef: 
Kim Spangholt
Epost: kjokkensjef.bi@4service.no
Mob: 948 46 414

Fine Dining Restauranten:
Ved booking av arrangementer eller selskaper ta kontakt på:
E-post: bi.gastrocatering@4service.no / tlf: 983 13 286

 

 

Uke 33

Personalrestaurant 7.etg

 

Mandag
Kalvegryte med pepperrot og hvitvin

Tirsdag
Hoisin glasert laks med ovnsbakte poteter servert med salat

Onsdag
Karbonader servert med varm potet, grillet paprika og brun saus

Torsdag
Paella med kylling og reker servert med salat

Fredag
Hamburger med brød, salat og pommes frites

 

Pris 51,- / Ekstra kjøtt/fisk 25,-

 

SUPPE

Mandag
Blomkålsuppe med karri

Tirsdag
Eple og gulrotsuppe

Onsdag
Spinatsuppe

Torsdag
Løksuppe

Fredag
Vegetarisk jalfereze suppe

 

Pris 34,-