30.07.2015

The Living Kitchen - Personalrestaurant Plan 7

The Living Kitchen består av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. The Living Kitchen er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!

Åpningstider:
Man-Fre 10:30-14:00
Kun for ansatte ved Handelshøyskolen BI

Kontaktperson:
Carl Sand
E-post: carl@gastrocatering.no
Mob: 928 67 453

Kjøkkensjef: 
Igor Denovski
Epost: igor@gastrocatering.no
Mob: 483 47 192

Fine Dining Restauranten:
Ved booking av arrangementer eller selskaper ta kontakt på:
E-post: bi@gastrocatering.no / tlf: 983 13 286

 

 

Uke 50

Personalrestaurant 7.etg

 

Mandag
Svinekam med brun saus, potet og blomkål

Tirsdag
Kyllinglår med potet, paprika og salat
Vegetarisk lasagne med tzaziki

Onsdag
Rød curry med okse, koriander og ris
Dagens fangst servert med ris og asiatisk salat

Torsdag
Julepølse med klassisk tilbehør
Indisk vegetargryte med søtpotet og linser

Fredag
Shepherd`s pie

Pris 52,- / Ekstra kjøtt/fisk 25,-

 

SUPPE

Mandag
Asiatisk rødbetsuppe

Tirsdag
Selleri og mango suppe

Onsdag
Spicy thai suppe

Torsdag
Gresskarsuppe

Fredag
Spicy mais suppe

Pris 34,-