30.07.2015

The Living Kitchen - Personalrestaurant Plan 7

The Living Kitchen består av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. The Living Kitchen er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!

Åpningstider:
Man-Fre 10:30-14:00
Kun for ansatte ved Handelshøyskolen BI

Kontaktperson:
Carl Sand
E-post: carl@gastrocatering.no
Mob: 928 67 453

Kjøkkensjef: 
Igor Denovski
Epost: igor@gastrocatering.no
Mob: 483 47 192

Fine Dining Restauranten:
Ved booking av arrangementer eller selskaper ta kontakt på:
E-post: bi@gastrocatering.no / tlf: 983 13 286

 

 

Uke 4

Personalrestaurant 7.etg

 

Mandag
Pytt i panne

Tirsdag
BBQ pig wings servert med coleslaw og ovnsbakte poteter
Vegetargryte med gul karri

Onsdag
Bakt laks med Sandefjord smør og syltet agurk
Biff ragu med pasta

Torsdag
Paella med chorizo, scampi og svinenakke
Vegetargryte med quorn

Fredag
Moussaka med aubergine og kylling

Pris 52,- / Ekstra kjøtt/fisk 25,-

 

SUPPE

Mandag
Brokkolisuppe

Tirsdag
Spinatsuppe

Onsdag
Soppsuppe

Torsdag
Spicy gulrotsuppe med koriander og appelsin

Fredag
Blomkålsuppe

Pris 34,-