30.07.2015

The Living Kitchen - Personalrestaurant Plan 6

The Living Kitchen består av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. The Living Kitchen er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter.
For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!

Åpningstider:
Man-Fre 10:30-14:00

Kontaktperson:
Julia Arntzen
E-post: julia.arntzen@4service.no
Mob: 480 73 577

Kjøkkensjef: 
Kim Spangholt
Epost: kjokkensjef.bi@4service.no
Mob: 948 46 414

Fine Dining Restauranten:
Ved booking av arrangementer eller selskaper ta kontakt på:
E-post: bi.gastrocatering@4service.no / tlf: 983 13 286

The Living Kitchen forsidebilde

Uke 8

Personalrestaurant 6.etg

 

Mandag
Laks servert med varm potet salat

Tirsdag
Pølser servert med potetstappe og salsa
Aubergine og kikkertgryte

Onsdag
Dagens fangst servert med ris og asiatisk salat
Fransk kyllinggryte

Torsdag
Kjøttboller servert med eggnudler
Vegetarisk gryte med rotgrønnsaker, pepperrot og bønner

Fredag
Dagens fangst med soppsaus, poteter, brokkoli og blomkål

Pris 52,- / Ekstra kjøtt/fisk 25,-

 

SUPPE

Mandag
Spinatsuppe

Tirsdag
Marokkansk linsesuppe

Onsdag
Blomkålsuppe med karri

Torsdag
Kylling thai suppe

Fredag
Selleri, eple og cashew suppe

Pris 34,-

The Living Kitchen forsidebilde