Informasjon om bestilling

Velkommen til Handelshøyskolen BI Oslos portal for bestilling av møtemat og catering!

Grunnet tekniske utfordringer, har vi dessverre ikke riktige priser på nett gjeldene for BI Handelshøyskole. Gjeldene priser for møtematsbestilling finnes i PDF, Catering meny, vårsemester 2018 på vår forside.

Beklager eventuelle ulemper dette medfører.

Kontaktinfo:
Gastro Catering avd. Handelshøyskolen BI Oslo
Åpningstid: 08:00-16:00
Epost: bi@gastrocatering.no
Tlf: 48 07 35 77

Fristen for bestilling er klokka 12.00 hverdagen før du ønsker leveranse.

Her kan du enkelt fylle ut din bestilling og sende den direkte til oss. Systemtet sender automatisk bekreftelse til din e-post adresse når vi godkjent bestillingen.

Kontakt oss på mail eller telefon ved spørsmål om booking av Fine Dining i Personalrestauranten eller større arrangmeneter eller ved andre henvendelser.

Fyll ut telefonnummer, leverings og samt antall enheter av det du ønsker. HUSK bestillingsnr og kostnadssted!

Når det gjelder bestilling av mat, så er vi takknemlige for at du ikke velger mindre enn fem enheter av hver type.

Retningslinjer for mva satser i forhold til catering på Handelshøyskolen BI.

Etter grundig gjennomgang av mva satser forbundet med leveranser catering/servering på Bi så vil følgende være gjeldene fremover.

15% mva:
For at man skal kunne fakturere med lav mva sats så ar det viktig at det ikke ytes noen form for service utover levering av varene som er bestilt. Det skal heller ikke komme merarbeid i forhold til oppvask etc.

Dvs. at alt må serveres på engangsemballasje.

25% mva.
Enhver grad av service utover det som er beskrevet under lav sats, må faktureres med normal sats på 25%. All servering av alkohol faller under normal mva sats.

0% mva.
All levering og servering til studenter er fritatt for mva. Unntakene er ved konferanser som belastes med lav og normal sats avhengig av levering, samt alkohol som alltid faller under normal mva sats.

Følgende er derfor besluttet i samarbeid med  BI:
1.       Alle bestillinger til ansatte som leveres på møterom blir fakturert med lav sats 15% innenfor de rammene som er beskrevet ovenfor.
Om det er ønskelig med service utover dette, så kan dette leies av Gastro men da vil hele bestillingen bli fakturert med normal mva sats.

2.       Alle bestillinger til ansatte som leveres til personalkantinen i 7 etg. blir fakturert med normal sats 25% innenfor de rammene som er beskrevet ovenfor. Dette vil også gjelde for bestillinger til ansatte med leveringer i nye lokaler i 6 etg.

3.       Alle bestillinger til studenter er fritatt for mva uavhengig hvor på BI dette leveres. Unntakene er ved konferanser som belastes med lav og normal sats avhengig av levering, samt alkohol som alltid faller under normal mva sats.