30.07.2015

The Living Kitchen - Personalrestaurant Plan 7

The Living Kitchen består av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. The Living Kitchen er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!

Åpningstider:
Man-Fre 10:30-14:00
Kun for ansatte ved Handelshøyskolen BI

Kontaktperson:
Carl Sand
E-post: carl@gastrocatering.no
Mob: 928 67 453

Kjøkkensjef: 
Igor Denovski
Epost: igor@gastrocatering.no
Mob: 483 47 192

Fine Dining Restauranten:
Ved booking av arrangementer eller selskaper ta kontakt på:
E-post: bi@gastrocatering.no / tlf: 983 13 286

 

 

Uke 17

Personalrestaurant 7.etg

 

Mandag
Stengt

Tirsdag
Kalvebog med øl, løk og timian servert med kokte poteter
Indisk vegetar gryte med gurkemeie, koriander og grønnsaker

Onsdag
Dagens fangst med ris og salat
Ungarsk kylling gryte med paprika

Torsdag
Pasta karbonara
Thai vegetar gryte med quorn

Fredag
Flatbiff av svin servert med potet, sommerkål og beurre monte saus

Pris 51,- / Ekstra kjøtt/fisk 25,-

 

SUPPE

Mandag
Stengt

Tirsdag
Linsesuppe

Onsdag
Gresskarsuppe

Torsdag
Brokkoli suppe med ost

Fredag
Tomatsuppe