30.07.2015

The Living Kitchen - Personalrestaurant Plan 6

The Living Kitchen består av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. The Living Kitchen er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, helse og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter.
For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad!

Åpningstider:
Man-Fre 10:30-14:00

Kontaktperson:
Julia Arntzen
E-post: julia@gastrocatering.no
Mob: 480 73 577

Kjøkkensjef:
Yann Le Berre
Epost: yann@gastrocatering.no
Mob: 951 33 325

The Living Kitchen forsidebilde

Uke 7

Personalrestaurant 6.etg

Mandag
Kjøttboller i sopp saus servert med potet

Tirsdag
Indisk gryte med søtpotet og linser
Dagens fangst med spelt og kålsalat med quinoa

Onsdag
Indonesisk kyllinggryte
Asiatisk vegetar wok

Torsdag
Kyllinglår med hoisin marinade og ris med grønnsaker
Vegetar gryte med quorn

Fredag
Confit svinenakke servert med couscous

Pris 51,- / Ekstra kjøtt/fisk 25,-

 

SUPPE

Mandag
Spicy thai suppe med søtpotet og aubergine

Tirsdag
Potet og purreløksuppe

Onsdag
Bonde suppe med bacon

Torsdag
Asiatisk rødbetsuppe

Fredag
Selleri og potetsuppe

The Living Kitchen forsidebilde